Estetisk tandvård Järfälla

Få ett vackert leende idag med estetisk tandvård

Har du missfärgade tänder, fyllningar du inte tycker om eller kanske något annat som du inte gillar med tändernas utseende? Ibland kan en olycka, sjukdom eller någon annat leda till en förändring hos tänderna som vi inte tycker om. Med vår hjälp kan du på olika sätt inom estetisk tandvård få ett vackert och hälsosamt leende igen. Vi utför ett flertal kosmetiska tandvårdstjänster. Metoderna är väl beprövade och utförs av kunnig och erfaren personal. Vi vill att du ska trivas med dina tänder och ditt leende. Kontakta oss för att boka in en tid redan idag.

Välkommen in på konsultation kring estetisk tandvård i Järfälla

Vår erfarna tandläkare är specialiserade på estetisk tandvård och strävar efter att ge dig en personlig och skräddarsydd upplevelse under din behandling. Vi arbetar med de senaste teknikerna och materialen för att garantera att du uppnår de bästa möjliga resultaten. Vårt mål är att du ska lämna vår klinik med ett strålande leende och ökat självförtroende. Kontakta oss idag för att boka en konsultation och ta första steget mot att uppnå drömleendet.

Olika typer av behandlingar inom estetisk tandvård

  • Tandblekning: En av de mest populära estetiska tandvårdsbehandlingarna. Det handlar om att ljusa upp färgen på dina tänder för att ge dig ett mer strålande leende.

  • Porslinsfasader: Fasader är tunna skal av porslin som placeras över framdelen av dina tänder. De kan användas för att ändra form, storlek och färg på tänderna, vilket kan bidra till att skapa ett mer tilltalande leende.

  • Invisalign: Detta är en typ av osynlig tandställning som hjälper till att rätta ut ojämna och sneda tänder. Invisalign är populär eftersom den är diskret och nästan osynlig. Läs mer här >>

  • Tandimplantat: Om du har förlorat en tand kan tandimplantat vara en bra lösning. Det är en permanent ersättning som ser ut och känns som en naturlig tand.

  • Tandkronor och broar: Dessa används för att reparera skadade eller saknade tänder. De kan också användas för att förbättra formen eller färgen på en tand.

  • Kosmetisk tandkonturering: Denna behandling innebär att små mängder emalj avlägsnas för att ändra formen på en eller flera tänder.

 

När du överväger estetisk tandvård är det viktigt att tänka på att varje behandling har sina fördelar och risker. Vi hjälper dig att bestämma vilken behandling som är bäst för dig baserat på ditt specifika behov och mål. 


Få ett strålande leende med vår estetiska tandvård i Järfälla!

Kontakta oss