Om vår tandvårdsmottagning

Magical dental group är en privat tandvårdsmottagning i Järfälla som erbjuder förstklassig tandvård till dig som bor i Norrort eller stan. Boka din tid idag!

En privat tandläkare i Järfälla med kvalitetskrav

Vi är en tandvårdsklinik som vill kunna erbjuda den bästa servicen och den bästa tandvården i Norrort. Bor eller Jobbar du i Norrort är du varmt välkommen att titta förbi i våra nyinredda lokaler, kompletta med modern tandvårdsutrustningen. Hos Magical Dental får du tandvård av erfarna tandläkare med kunskap inom alla typer av behandlingar som kirurgisk tandvård, estetisk tandvård och så klart behandling av olika tandsjukdomar.

Du bokar lätt en tid genom att ringa, maila eller använda kontaktformuläret här på sidan. Du behöver aldrig vänta särskilt länge på en tid och du får alltid ett förstklassigt bemötande och god service. Vi är en liten mottagning som satsar på kvalitet i stället för kvantitet, och som kund hos oss blir du sedd och får tandvård helt utifrån dina unika förutsättningar.

Akuttandvård i Järfälla inom 24 timmar

Vi kan även erbjuda akut tandvård. Du bör alltid uppsöka en tandläkare akut om du har tappat eller skadat en tand eller har kraftig smärta i tänder, käkar eller tandkött. Smärta i en tand går aldrig över av sig själv och kommer bara att förvärras med tiden. Vi hjälper dig att bli av med smärtan och hittar den bakomliggande orsaken.

För akuta tider är det säkrast att ringa oss så bokar vi in en akuttid så snart som möjligt. Du kan så gott som alltid få en tid inom 24 timmar, ofta snabbare än så.

Specialister på tandimplantat

Ett tandimplantat är den mest permanenta lösningen för att ersätta en förlorad tand. Slår du av eller måste dra ut en tand så bör den ersättas så fort som möjligt, eftersom tänderna annars lätt börjar “vandra” i käken och du får generellt glesare mellan tänderna. Ett tandimplantat består av en titanskruv som borras ner i käkbenet och sedan växer ihop med benet. Implantatet blir som en konstgjord tandrot, på vilken vi sedan fäster en nytillverkad tand, som både känns och fungerar som en vanlig tand.

Vi är experter på tandimplantat och använder oss av metoder från två av de mest pålitliga tillverkarna av implantat, Straumann och Neoss. Läs mer under fliken Behandlingar.

Din tandvårdsmottagning i Norra Stockholm

Vår tandvårdsmottagning ligger i Järfälla i hjärtat av Norrort. Hit kommer du med buss eller pendeltåg. Bara tre stationer från stan med pendeln eller en kvart med buss från järfälla/spånga.

Att gå till en lokal tandläkare känns tryggt, även om du bara går och kollar tänderna någon gång per år. Får du en långvarig behandling som till exempel tandreglering eller implantat, där regelbundna kontroller är nödvändiga, så kan närheten till tandvårdsmottagningen vara avgörande för hur lätt det är att få vardagen att gå ihop under tiden. Bor du i Norrort och väljer en tandläkare i Järfälla har du alltid nära till tandläkaren!

Kontakta oss