Allt inom modern tandvård

Vi är en mångsidig tandvårdsklinik. Till oss kan du komma för behandling av tandsjukdomar, tandreglering, tandimplantat och mycket annat. Välkommen in på en konsultation!

Kontakta oss

Välkommen in på konsultation

Först när du fått all väsentlig information och känner dig säker på hur allt kommer att gå till så påbörjar vi behandlingen. Kontakta oss idag för en konsultation kring den behandling du är intresserad av!

Tandvård för dig i Barkarby

Oavsett vilken typ av behandling du får hos oss så kan du vara säker på att den utförs av en erfaren tandläkare som är väl på läst om de senaste teknikerna för den aktuella behandlingen. Vi vill vara en komplett tandvårdsmottagning och därför har vi specialister inom flera områden, som till exempel tandkirurgi och estetisk tandvård likaväl som allmäntandvård.

Tandvårdsbehandlingar av erfarna tandläkare 

Om du bor i Barkarby, Jakobsberg, Järfälla eller Upplands bro passar vår tandläkarklinik dig perfekt. Vår klinik ligger mitt i Barkarby och är enkel att ta sig till både kommunalt och med bil. Självklart är även du som bor på annan plats i Stockholm också välkommen till oss! Reglera dina tänder, undersök eller boka konsultation för tandimplantat och bettskena hos oss enkelt och smidigt. 

 

När du kommer till oss för behandling börjar vi alltid med en konsultation där du berättar om dina besvär och vad du vill hjälp med. Vi undersöker dina tänder och ger dig information om vad vi kan göra och vilka alternativ som finns. Det är viktigt för oss att du som kund har en realistisk bild av vad behandlingen kan få för resultat med de olika behandlingsmetoderna. Med det sagt är det mesta möjligt vad gäller både kirurgisk och estetisk tandvård, och vårt mål är alltid att du ska vara hundra procent nöjd med din behandling efteråt!

Kontakta oss