Bettskena

Upplever du spänningar eller trötthet i dina käkar? Då kan du behöva en bettskena. Med hjälp av en bettskena avlastar du käken och skyddar tänderna.

Undvik nedslitningar på tänderna och avlasta
käklederna med bettskena

Problem med gnisslande tänder på nätterna? Att man gnisslar eller presssar sina tänder i sömnen är ett vanligt problem. Dock är detta ett problem som utan behandlig kan medföra slitage på tänderna men även svår huvudvärk. Med hjälp av en bettskena avlastar du käken samtidigt som du skyddar dina tänder mot nedslitningar. Bettskenan är en skena i mjuk eller hårdplast som anpassas inviduellt efter ditt behov. 

 

Misstänker att du är i behov utav en bettskena?  Tveka inte på att höra av dig till oss så hjälper vi dig med att hitta rätt behandling för just dina tänder!

Välkommen in på konsultation

Först när du fått all väsentlig information och känner dig säker på hur allt kommer att gå till så påbörjar vi behandlingen. Kontakta oss idag för en konsultation kring den behandling du är intresserad av! På Magical Dental i Barkarby kan vi hjälpa dig med bland annat tandimplantat, rottfyllning och delproteser

Kontakta oss