Tandimplantat i Järfälla, Stockholm

Ersätt dina förlorade eller skadade tänder med hjälp av tamdimplantat. Våra legitimerade tandläkare ser till att du får den behandling som passar dig och dina tänder bäst. 

Återställ dina tänder med tandimplantat i Järfälla, Stockholm

 

Att tappa en tand i vuxen ålder är aldrig roligt. Det finns dock många alternativ och behandlingar som kan ersätta den saknade tanden. Ett tandimplantat är ett alternativ för dig som vill ha en tand som känns och fungerar precis som dina vanliga tänder. För att kunna fästa tanden måste tandläkaren borra ett hål i käkbenet där tanden sedan skruvas igenom en titanskruv. Tids nog kommer den nya tanden att växa ihop med käkbenet och fungera precis som en vanlig tand. Låter detta intressant? Ring in till oss eller boka en tid hos oss för tandimplantat i Järfälla så kan vi diskutera just ditt individuella fall.

Välkommen in på en gratis konsultation kring tandimplantat i Järfälla

Först när du fått all väsentlig information och känner dig säker på hur allt kommer att gå till så påbörjar vi behandlingen. Kontakta oss idag för en konsultation kring den behandling du är intresserad av!

Fördelar med tandimplantat

Att ersätta förlorade tänder med tandimplantat har flera fördelar jämfört med andra alternativ som avtagbara proteser och broar. Här är några av de vanligaste fördelarna med tandimplantat:

1. Tandimplantat ser naturliga ut

En av de största fördelarna med tandimplantat är att de ser naturliga ut. Kronor och broar som fästs på tandimplantat kan matcha resten av dina tänder i färg, form och storlek, vilket gör att de smälter in i din mun. De är också fastsatta i käkbenet vilket ger dem en stabil grund som gör att de ser ut och känns som dina egna tänder.

2. Tandimplantat är hållbara

Tandimplantat är en långsiktig lösning för att ersätta förlorade tänder. Med ordentlig vård kan de hålla i många år och ibland till och med livet ut. Kronor och broar på tandimplantat är också hållbara och kan tåla tuggning och talar utan att skadas.

3. Tandimplantat bevarar käkbenet

När en tand förloras börjar käkbenet gradvis att förtvina eftersom det inte längre finns någon tandrot som stimulerar tillväxten. Detta kan leda till att ansiktet ser ihåligt ut och att intilliggande tänder kan förskjutas. Tandimplantat hjälper till att bevara käkbenet genom att ersätta tandroten och stimulera tillväxten, vilket kan förhindra ytterligare förtvining av benet.

4. Tandimplantat förbättrar tuggförmågan

Tandimplantat ger en stark och stabil grund för kronor och broar som kan tåla tuggning av alla sorters mat. Detta innebär att du kan äta och njuta av alla typer av mat utan att behöva oroa dig för att tänderna ska lossna.

Sammanfattning kring tandimpantat i Stockholm, Järfälla

Tandimplantat är en vanlig metod för att ersätta förlorade tänder eftersom de ser naturliga ut och fungerar som vanliga tänder. De kräver dock noggrann tandhygien och tandvård för att hålla dem friska och fungerande under lång tid.

Kom till oss i Barkarby, Järfälla för en gratis konsultation kring tandimplantat.

Kontakta oss